0
0Ft+Áfa

IPAR - Ipari bevonatok

Az alábbi pár mondatban az ipari festék kínálatunkat szeretnénk bemutatni, ezen termékek köre is széles választékban megtalálható cégünknél. Termékkínálatunk több hazai és külföldi gyártó termékeiből tevődik össze, amellyel az ipar számos területén jelen vagyunk. A képviselt márkák minden felmerülő igényre megoldást kínálnak, kezdve az otthon egyszerűen alkalmazható anyagokon és rendszereken át, a professzionális megoldásokat igénylő korrózió elleni védelemhez is.

Ipari bevonatrendszereink az általános rendeltetésű acélszerkezeteken át a közlekedési, víz és élelmiszeripari, tűzvédelmi, de az energia és hadipar számára is biztosítanak megoldásokat.

Partnercégeink magasan szaktudású technikusain keresztül, már a kezdeti szakaszban segítséget nyújtunk a megfelelő rendszer megtalálásában, tömítő anyagok és szigetelő bevonatok, felületfelújító rendszerek, de a korrózióvédelem egyik legfontosabb fázisánál, a megfelelő felület előkészítésnél is tanácsot adunk akár a megfelelő eszköz beszerzését is vállaljuk.

Az alábbiakban részletesebb felvilágosítást talál a képviselt gyártókról és bevonatrendszerekről.

© 2015-2017.

Site by