Rólunk

Az ARD Color Kft. 1995 ben alakult.

Tulajdonosai:

  • Móczár Adorján (ügyvezető)
  • Móczár Adorjánné

Ma az Ard Color Kft-ben 58 munkatárs dolgozik 6 telephelyen, akik szakértelmükkel és szorgalmukkal segítik partnereik munkáját.

Kezdetben az Axalta Group, Standox autójavító festékének voltunk kiemelt viszonteladója, majd az autójavító lakk rendszer mellett megkezdtük a haszongépjármű festékek forgalmazását is.

1999 ben megépült az első saját telephelyünk Fóton.

2006-ban Kecskeméten újabb telephelyet nyitottunk ahol az autós és faipari bevonatrendszerek forgalmazása mellett a lakossági, ill. építőipari festéküzletág is megkezdte működését.

2009-ben a kecskeméti telephelyünk új helyre költözött, és a cég, a város egyik legnagyobb festéküzletét nyitotta meg.

2010-ben megnyílt a békéscsabai, majd2011-ben a dunakeszi telephelyünk.
Az idő múlásával nőtt a szakértelmünk, ismeretünk a különböző festékrendszerek forgalmazásával kapcsolatban és ezzel egy időben cégünk árbevétele is folyamatosan növekedett.

A forgalom növekedésével párhuzamosan a korábbi telephelyeink már nem tudtak olyan színvonalon a vevőink rendelkezésére állni, mint az szerettük volna, így minden boltunk, raktárunk, bővült az elmúlt 4 évben és új helyre költözött.

2013 év végén az Ard Color Kft megállapodott a korábbi Axalta Group magyarországi importőrével és 2014 év elejétől az autójavító festékrendszerek vonatkozásában a Standox ill. a Spies Hecker márkák magyarországi importőrei lettünk, majd 2014 augusztusától a Cromax festékrendszer importjogát is megkaptuk.

2014-ben az alábbi gyártóktól kaptunk megbízást termékeik hivatalos magyarországi képviseletére:

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu