• Kiváló minőségű és gazdaságos felületkezelési megoldások

  Sérült jármű fényezéséhez keres minőségi és gazdaságos bevonatot, fényezési anyagokat és segédanyagokat? Vagy az épületek belső és külső felületét szeretné kivételes ár-érték arányú és tartósságú festékkel lefesteni?

  Akkor jó helyen jár, mert az ARD Color egyszerűen használható, magas minőségű termékeivel, hosszú távra tervezhet és esztétikus bevonatokat érhet el, függetlenül attól, hogy fém, illetve műanyag felületről vagy egy épület falairól van szó.

  Ha szakemberként vagy magán felhasználóként költséghatékony és komplett megoldást keres a felületkezelési kihívásokra, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és találjuk meg együtt az Ön számára ideális festéket, alap- és segédanyagokat, eszközöket és technológiai megoldásokat.

  "Küldetésünk, hogy energia- és költséghatékony megoldásokat biztosítsunk a felületkezelésben jártas szakemberek, cégek és magánfelhasználók számára a gazdaságos és modern megoldásokkal történő munkavégzés érdekében."

  Kiváló minőségű festékeket, fényező anyagokat és segédanyagokat kínálunk, színvonalas kiszolgálással, a tartós és esztétikus felületekért.

  20+

  év szakmai tapasztalat

  1000+ 

  általunk továbbképzett fényező szakember

  3+

  hónapra elegendő raktárkészlet

  100% 

  magyar tulajdon

  több száz elégedett, rendszeresen vásárló ügyfél

 • Rólunk

  Az ARD Color Kft. 1995 óta nyújt műszaki szakértői hátteret és biztosít komplett technológiai megoldásokat a minőséget és a színvonalas kiszolgálást értékelő felületkezelő szakemberek és magánfelhasználók számára.

  Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink és az általunk képviselt felületkezelő termékek minden felmerülő igényre megoldást jelentsenek, az otthon, egyszerűen alkalmazható anyagoktól kezdve a professzionális megoldásokat igénylő, korrózió elleni védelemig.

  Kínálatunkban megtalálhatók a kiváló technológiai megoldásokat kínáló hazai és külföldi gyártók magas minőségű termékei. 

  • Széles termékpalettával, teljes körű asszisztenciával, illetve személyre szabott technológiai ajánlásokkal és szolgáltatásokkal biztosítjuk partnereink és vásárlóink számára a gazdaságos anyagfelhasználást és a hatékony munkavégzést.
  • A legmodernebb színmérő berendezésekkel segítjük a gyors és pontos színazonosítást.
  • Prémium fényezőanyag márkáink mindegyike rendelkezik autógyári elfogadtatásokkal. Az AXALTA csoportba tartozó Standox, Spies Hecker és Cromax márkák magas minőséget és kiváló technológiai megoldásokat kínálva egyesítik a korszerű fényezési rendszereket és a műhelyek számára nyújtott kiemelkedő szolgáltatásokat.
  • Az Axalta oktatóitól első kézből kapott információk alapján átfogó oktatást nyújtunk partnereink számára a folyamatos termékfejlesztésről, a technológiai változásokról, az új anyagokról és eszközökről a budapesti oktatóközpontunkban.
  • Szakmai felügyelettel és menedzsment szolgáltatással támogatjuk partnereink gazdaságos működését. 
 • Központi iroda
 • A mi történetünk

  Célunk, hogy folyamatosan elérhetővé tegyük partnereink és lakossági ügyfeleink számára a kiemelkedő ár-érték arányú és hatékonyságú felületkezelő megoldásokat.

  Alapítónk, Móczár Adorján (ügyvezető) azzal a céllal hozta létre az ARD Color Kft.-t 1995-ben, hogy lehetővé tegye a magyar javítófényezői ágazati szereplők számára az egyszerűen és gazdaságosan felhasználható, minőségi termékekkel való hatékony munkavégzést, méghozzá azonnal, stabil raktárkészletről, teljes körű szolgáltatási háttérrel.

  Az ARD Color Kft.-ben ma 4 telephelyen 58 munkatárs dolgozik azért, hogy az ország legnagyobb festék- és segédanyag-beszállítói legyünk, mind a szakemberek, mind a háztartások számára.

  Azért vagyunk és azért dolgozunk, hogy minden festhető felület a legjobb minőségben legyen kezelve, hogy támogassuk az anyagok szakszerű felhasználását és segítsük a vásárlókat az anyagok közötti eligazodásban.

  ARD Color – A megfelelő bevonat minden igényre, bármilyen felületre.

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu