OKTATÁSAINK

 • Szerezze meg a
  jövőálló tudást MA!

  Professzionális oktatásainkkal megoldást kínálunk a munkája során előforduló összes lehetséges kihívásra! Jöjjön el Oktatóközpontunkba és részesüljön a legfrissebb tudásból, ami a piacon fellelhető! Töltse le az Oktatásaink rövid leírását és időpontjait tartalmazó dokumentumot!

  LETÖLTÉS

Ezeket az előnyöket élvezheti

 • Modern létesítmény

  Minden igényt kielégítő, több mint 400 m2-es Oktatási központunk széles felszereltséggel, külön elméleti és gyakorlati termekkel várja a képzésre jelentkező szakembereket.

 • TOP termékek

  Gyakorlati oktatásainkon és workshopjainkon az általunk forgalmazott prémium minőségű festékekkel és segédanyagokkal dolgozunk, amelyet minden résztvevő szabadon kipróbálhat.

 • Legkorszerűbb ismeretanyag

  Aktualizált, a gyártónál elérhető legfrissebb oktatási anyagokból történik a képzés, vagyis biztos lehet benne, hogy a szakmai legfrissebb ismeretanyagával távozik tőlünk!

Jelentkezem

Ne csak nekünk higgyen...


 • „Az ARD Color szakmai továbbképzésein keresztül a piacon elérhető legfrissebb szakmai tudást kapom és a legkorszerűbb technológiákat is megismerhetem. Felfrissítem a már elsajátított ismereteimet, és a munkám során felmerült kérdéseimre is mindig kielégítő válasz érkezik.”

  Vancsik József, vezető fényező

 • Szívesen eljönne egy oktatásunkra?

  Ha szeretné megszerezni a piac legfrissebb termék- és technológiai tudásanyagát, csak adja meg az adatait és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot!
Cím:
Axalta Oktatási Központ, 1045 Budapest, Istvántelki út 10-12.
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu