ENERGIAHATÉKONY TECHNOLÓGIA

 • Csökkentse energiaköltségeit akár 70%-kal!

  Miért éget pénzt a kabinszárítással? Használja inkább az Axalta Alacsony Energiaigényű festékrendszerét! Ez az egyetlen olyan javítófényezési technológia a piacon, amely akár 20-os levegőn is szárítható, mégis rendelkezik a hagyományos rendszerek termelékenységével!
  Hasonlítsa össze jelenlegi rendszerét egy Axalta Energy & Profit Scanner konzultáció keretében és lássa saját szemével, milyen jövedelmezőségre lenne képes a műhelye!

  Jelentkezem

Ezeket az előnyöket élvezheti

 • Gázfogyasztás csökkenés

  Akár 60%-os gázfogyasztás csökkenést érhet el az Energiahatékony technológiánk használatával, ami 20℃ fokos levegő hőmérsékleten szárad. Ez kiemelt fontosságú a hidegebb hónapokban!

 • Profit maximalizálás

  A normál rendszerek termelékenysége minimális energiafelhasználás mellett? Takarítsa meg azt az összeget, amit a fényezőkabin gáz- és áramfelhasználásra költene!

 • Teljesítménynövelés

  Amennyiben úgy dönt, mégis a jelenlegi 40℃ vagy 60℃-os kabinszárítással dolgozna, maximalizálhatja műhelye áteresztőképességét!

Jelentkezem

Ne csak nekünk higgyen...


 • „A hatékonyság növelése volt az elsődleges szempont, amikor az ARD Colort megkértem arra, hogy készítsen nekünk egy számítást az Energy Scannerrel. Azóta a Standox Xtreme technológiáját használjuk és azt tapasztaljuk, hogy minden nap egy javítással többet tudunk elvégezni a fényezőkabinunkban.
  Az energia megtakarításunk fedezi az előtte használt hagyományos termékekhez képest magasabb árkülönbséget és emellett a hatékonyságunkon is sikerült emelni.”

  Gáldi Ákos, tulajdonos


 • „Amióta bevezettük az Axalta Gyorstechnológiáját, mindkét fényező műhelyünk energiafelhasználása több, mint 20%-kal csökkent. Az energiaárak jelentős növekedése ellenére is a villanyáram költségét tekintve több százezer forintot kitevő megtakarítást eredményezett, a gáz felhasználása esetében pedig hét számjegyű összegre rúgott a megtakarításunk. Emellett a műhelyeink áteresztő képessége felgyorsult, így növelni tudtuk a hatékonyságunkat is. Végeredményben a tapasztalt hatékonyság növekedés és energia megtakarítás magasabb eredményt hozott, mint amire számítottunk az Energy Scanner kalkuláció alapján.”

  Polszter József, műszaki igazgató

 • Ne hagyja, hogy a
  profit füstbe menjen!
  Kérjen ingyenes konzultációt!

  Ha szeretné kiaknázni a fényezőműhelyében rejlő lehetőségeket, jelentkezzen ingyenes Energy & Profit Scanner konzultációnkra! Lássa a saját szemével, hogyan teljesít a jelenlegi technológiával és mit érhetne el a piac leghatékonyabb rendszerével!

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu