• SATA

  A SATA világszinten vezető szerepet tölt be a nedves festéktechnológiák piacán, és ma már Németországon kívül a világ mintegy 100 országába szállít disztribúciós partnereknek. A német cég több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a festékszóró-technológia terén, és kiváló minőségű termékeket kínál a professzionális autófényezők és ipari festők számára. A technológiailag kiemelkedő SATA festékszóró pisztolyok mellett más termékek, mint például a tartályrendszerek, a légzésvédelmi rendszerek és a sűrített levegős technológia teszik a céget megbízható partnerré a járműipar, a festőipar és az építőipar számára.

  A legmagasabb minőséget képviselve

  Festékszórópisztolyaikat és -rendszereiket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tervezik és gyártják. A termékek precíz fúvókákkal és beállítási lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a festékáramlás finomhangolását a kívánt festési eredmények eléréséhez. Kiemelkedően tartós, pontos megoldást kínálnak, páratlan fedést biztosítva, amely lehetővé teszi a szakemberek számára a professzionális végeredményt.

  Termékeik új mércét állítanak fel a bevonattechnika területén. A kiváló minőségű SATA termékpaletta tökéletesen készen áll bevonási kihívásra. A kiváló szórópisztolyok mellett a SATA csészerendszereket, légzésvédelmet és szűrőtechnológiát is kínál. Ezenkívül a SATA különféle alkatrészeket, kiegészítő termékeket és tartozékokat gyárt, hogy a lehető legjobban támogassa Önt festési munkájában. Karosszériaműhelyek, asztalosok, faipari munkások, ipari felhasználók és festők az utánfényező berendezések széles választékából válogathatnak. A SATA termékeket a festékszóró és a design világában, valamint a jacht- és hajóépítésben is használják.

  Technológia és környezetvédelem

  A SATA a fényező műhelyek megbízható partnere a technológiai fejlesztéseivel. Kiemelkedő SATAJet festékszóró rendszerük precíziós festési megoldásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a szakemberek számára a kiváló minőségű felületek kialakítását. Az RPS (Rapid Preparation System) rendszerünk gyors és hatékony felkészülést biztosít a fényezés előtt, minimalizálva az időveszteséget. A technológiailag kiemelkedő SATA szórópisztolyok mellett más termékek, mint például pohárrendszerek, légzésvédő rendszerek és sűrített levegős technológia teszik a SATA-t rendszerbeszállítóvá olyan felhasználók számára, mint a fényező és asztalos műhelyek, az autóiparipar. • A cég egyszerűséget és a hatékonyságot helyezi előtérbe, segítve a szakembereket a magas színvonalú festési eredmények elérésében. Technológiái továbbá fókuszálnak az energiahatékonyságra és a környezetvédelemre, így a szakemberek nemcsak minőségi munkát végezhetnek, hanem környezettudatosan is dolgozhatnak.

  Családi vállalkozásként a fenntarthatóság a cég üzleti tevékenységének szerves részét képezi. Zöld gondolkodásuk magában foglalja az erőforrások megőrzését és a korszerű hulladékkezelést. A cég továbbá olyan környezetbarát technológiákba fektet be, mint a geotermikus energia és a napenergia. A SATA számára magától értetődő, hogy a jövőbeni siker érdekében folyamatosan fejleszti és bővíti saját fenntarthatósági intézkedéseit.

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu