• Cromax

  A Cromax az egyik prémium márkája az Axalta Coating Systems vállalatcsoportnak, amely világszerte vezető szerepet tölt be a festékek és bevonatrendszerek gyártásában és szállításában. Termékei kiváló minőséget és megbízhatóságot képviselnek az autóiparban. A cég fókuszában a fejlett technológia, a könnyű használat és a környezetbarát megoldások állnak.

  Az innováció és a legújabb festéktechnológiák révén a termékek segítik a hatékony és minőségi munkavégzést, kielégítik a különböző járműtípusok és felületek egyedi igényeit. Tartós, kiváló minőségű védelmet nyújtanak a járművek számára, miközben esztétikailag vonzó megjelenést biztosítanak. Prémium fedőképesség, gyors száradás és egyszerű alkalmazás jellemzi a bevonatrendszereket, ami javítja a munkafolyamatok gördülékenységét és időtakarékosságot eredményez.

  Professzionális színkezelés

  A Cromax márkát úgy tervezték, hogy segítse ügyfeleit a minőségi célok elérésében a bevált és könnyen használható termékekkel. A gyors és pontos felhordásra tervezett bevonatrendszerekkel valamennyi szakember számíthat a Cromaxra, hogy minőségi bevonatot kapjon.

  Az Axalta Coating Systems részeként a Cromax a fenntartható technológiák és termékek fejlesztésére összpontosít. Az alacsony VOC-kibocsátású festékek és a környezetbarát festékrendszerek hozzájárulnak a környezeti terhelés csökkentéséhez.

  A márka kiáll amellett, hogy a színek izgalmat, szépséget és egyéniséget kölcsönözzenek a járműveknek. Szakértőik pedig nap mint nap élik a színek iránti szenvedélyüket. Nemcsak a színmérés tudományának úttörőit segítették, hanem a mai piacon a leginnovatívabb fényező termékeket és eszközöket kínálják.

  Eszközeiket és technológiáikat úgy alakították ki, hogy segítsenek a technikusoknak minden munkafolyamatban, minden alkalommal a lehető legpontosabb színegyezést elérni. Gyorsabban és könnyebben, mint valaha.

  Szín keresése: Minél gyorsabban megvan a megfelelő színösszetétel, annál gyorsabban kezdődhet meg a fényezés és kerülhet vissza az autó az elégedett tulajdonoshoz.

  Match Color: A Cromax számos kolorisztikai eszközt kínál, amelyek célja, hogy segítse a szakértőket a tökéletes színegyezés elérésében.

  Színkeverő: A márka rendelkezik azokkal az eszközökkel és technológiával, amelyek segítségével a szakértők a legkisebb mennyiségben is tökéletesen kikeverhetik a megálmodott színt.

  ColorNet: A felhasználóbarát szoftverplatform gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a receptúrák lekérését, hozzáférést biztosít az átfogó adatbázishoz és integrálja a Color Proofing, AcquireRX, Acquire Plus EFX, VINdicator színmérő készülékeinket, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő receptúrát.
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu