• Evercoat

    Az Illinois Tool Works Inc. (ITW) globális karosszériajavítási részlegéhez tartozó Evercoat 1953-ban Fibre-Glass Evercoat néven indult. Az első termékeiket Cincinnatiben fejlesztették ki és az Egyesült Államok egész területén értékesítették. Nem sokkal 1953 után felismerték, hogy jó minőségű alapozókra és késtapaszokra van szükség az autóiparban is, és elkezdték forgalmazni az speciálisan autófényezésre tervezett termékeiket.

    Az Evercoatban közel 70 éve bíznak a karosszériajavító szakemberek. A minőség és az egyszerű alkalmazás révén az első számú preferált késtapasz márka Észak-Amerikában és más nemzetközi piacokon. Vezető szerepet tölt be az iparágban több mint 35 Egyesült Államokbeli és külföldi szabadalom birtokosaként.

    Ezeken felül a márka poliészter összetételű alapozókat és üvegszálas gyantákat is kínál, valamint egyéb kiegészítő termékeket, amelyek segítenek minden javítás elvégzésében. 2020-ra az ITW Global Body Repair együttműködött az ITW Global Brands-szel és elindította exkluzív autóipari kiskereskedelmi márkáját, az Evercoat Body Shop®-ot.
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu