• Mirka

  A Mirka mögött hosszú évek tapasztalata áll. Nemzetközileg ismert márka a csiszolási és felületkészítési megoldások piacán, amely a szakembereknek kiváló minőségű segédanyagokat és innovatív csiszolási technológiákat kínál. Elkötelezett az olyan termékek fejlesztése iránt, amelyek javítják a hatékonyságot, a minőséget és a munkakörnyezetet.

  Minőség, teljesítmény, tartósság

  A power tool éra a Mirka CEROS csiszolóval kezdődött 2009-ben. Azóta gyárt a cég olyan elektromos kéziszerszámokat, amelyek különösen jól illeszkednek minden szakember munkájához és különféle csiszolási alkalmazásokhoz.

  Szerszámai kiváló minőséget, teljesítményt és tartósságot képviselnek. A vállalat széles termékválasztékkal rendelkezik, beleértve a csiszológépeket, csiszolópapírokat, csiszolókötéseket, porelszívó rendszereket és políranyagokat. Termékei egyedülálló innovatív megoldásokkal rendelkeznek, például a pormentes csiszolást lehetővé tevő mikroperforációs technológiával, amely javítja a hatékonyságot és a munkakörnyezet tisztaságát.

 • A Mirka a fényező műhelyek szakemberei számára fejlesztett vezető technológiai megoldásokat kínál. Rendkívül innovatív mikroabravíziós csiszolórendszerei, mint például a DEROS, kiválóan alkalmasak a fényezés előkészítésére, és rendkívül finom felületeket eredményeznek. Az Abranet csiszolópapír és a dust-free technológia minimálisra csökkenti a por képződését, javítva a műhelyi légminőséget és az általános munkakörülményeket. A cég fejlesztéseikor a felhasználó áll a fókuszban, ezért egyszerűen kezelhető szerszámokat és rendszereket vezetnek be a piacra, amelyekkel a szakértők hatékonyan és precízen dolgozhatnak, garantálva a csúcsminőségű fényezést.

  Díjnyertes megoldások

  Fejlesztéseikért, technológiájukért, termékeik dizájnjáért számos rangos díjat nyertek el több évtizedes fennállásuk óta. Közéjük tartozik az iF Design Award, amelyet a termékeik tervezéséért és kivitelezéséért kaptak. Emellett a Mirka megkapta a Red Dot Design díjat is, tovább erősítve a termékeik esztétikai és műszaki kiválóságát. A cég elismerést szerzett az egészségre és a környezetre gyakorolt pozitív hatásáért is, amit a környezetbarát Dust-Free rendszereik révén értek el.

  A fenntarthatóságra is fókuszálva

  A cég a termékek tervezése során nagy figyelmet fordít a felhasználói élményre és az ergonómiára, hogy a szakemberek számára kényelmes és hatékony munkavégzést biztosítsanak. A Mirka a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre is hangsúlyt fektet. A vállalat olyan porelszívó rendszereket és környezetbarát csiszolóanyagokat fejleszt, amelyek minimalizálják a por- és környezeti terhelést. Az alkalmazott technológiák segítenek csökkenteni a por és a károsanyagok kibocsátását, és hozzájárulnak a tiszta munkakörnyezet megteremtéséhez.

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu