• Spies Hecker

  Megoldások, amelyek előre visznek

  A festékmárkák közül a Spies Hecker rendelkezik a legtöbb szakmai elismeréssel, ami igazolja, hogy a különböző autógyártók magas minőségi követelményeihez igazodó fényezési rendszereket szállít. Speciális megoldásokat kínál az autó- és haszongépjármű-ágazat számára, amelyek megfelelnek az autóipar magas követelményeinek.

  - Nagy teljesítményű termékcsalád, amely csökkenti a folyamatidőt és az energiaköltségeket.
  - Integrált kolorisztikai eszközök.
  - Műszaki és üzleti menedzsment képzés, amely előre viszi a szakembereket.
  - Személyes technikai támogatás.

  Partneri együttműködés a motorsportban

  Valamennyi versenyjármű rendkívüli igénybevételnek van kitéve. A motor teljesítménye, a gumiabroncsok, az aerodinamika és a robusztus, szupersima felület nagy szerepet játszik minden csapat sikerében.  Prémium festékmárkáival, például a Spies Heckerrel, az Axalta évek óta erős partnere nagy autógyártóknak és különböző osztályú versenycsapatoknak. A Spies Hecker festékek és bevonatok kiváló minőségük és teljesítményük révén tökéletesen alkalmazkodnak a versenyautók speciális igényeihez, így segítve a csapatokat a versenyzés során.

  Az Axalta kiváló minőségű termékekkel, innovatív technológiákkal és professzionális támogatással járul hozzá a WEC, MotoGP, NASCAR versenycsapatok sikeréhez. Ugyanazzal az elkötelezettséggel támogatja a Formula Student Racing projektekben versenyző egyetemi csapatokat Európa-szerte.

  Az együttműködések eredményeként a Spies Hecker gyakran látja el festékkel és bevonatokkal az autókat, amelyek a legnagyobb versenyeken és sorozatokban szerepelnek. Ennek eredményeként a márka népszerű választás a motorsport szakemberek körében, és hozzájárul a versenyzők és csapatok sikeréhez a versenypályán.
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu