• PercoTop

  A különösen felhasználóbarát és hatékony bevonatrendszer minden típusú alkalmazáshoz kínál termékeket, a pótkocsiktól a gépeken át az ajtókig és ablakkeretekig. A fedőbevonatok széles skálája mellett a jól illeszkedő alapozóanyagok sorozata kiváló tapadást, kiemelkedő korrózióvédelmet és optimális felületi minőséget biztosít. Bármi legyen is a védelem, a tartósság és az alkalmazás követelménye, a PercoTop a megfelelő festékrendszer arra, hogy valamennyi igényt kielégítsen.

  Prémium színpaletta

  Egyedülállóan innovatív. A fejlett színező- és kötőanyagrendszernek köszönhetően több mint 15 000 szín állítható elő gyorsan és hatékonyan. A tökéletesen összehangolt komponensek minimalizálják a fényezési színeltérést. Nagyobb festékmennyiségek készre kevert színekben állnak rendelkezésre, egyedi megrendelői specifikációk szerint.

  Ezenkívül speciális adalékokat fejlesztenek a különböző fokú fényesség eléréséhez. A mattól a magasfényűig, a közepes szilárd anyagoktól a VOC-kompatibilis magas szilárdságú anyagokig – a PercoTop minden fényezési kihívásra megoldást ad.

  A termékek használatával nem csak a tökéletes színt és bevonatot kapja meg a felület, hanem a szakember számára ez egy igazán felhasználóbarát megoldás, amely mögött ott van az Axalta Coating Systems összes tudása és támogatása.  Minden fényezési feladatra

  A termékcsalád termékei az alapbevonatoktól a fedőbevonatokig terjednek, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek számos alkalmazásnak – nem csak a járműiparban.

  Az ügyfelek igényeitől függően a PercoTop Színtelen-lakkok közepes és magas szilárdanyag-tartalmú változatban is elérhetők. A 2K poliuretán színtelen lakkok a megfelelő választás minden olyan rendszerhez, amely első osztályú felületet igényel. A színtelen lakkok magas fényű megjelenést és kiváló terülést biztosítanak és könnyen használhatók a különböző bázisfestékek felett. Sok PercoTop fedőbevonat is átvonható PercoTop Színtelen lakkokkal, ami csúcsminőségű fényes megjelenést eredményez.
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu