0
0Ft+Áfa

Hírek

Az Axalta eladta az 50000.-ik színmérőt!
Axalta Coating Systems GmbH
Ufestrasse 90
4057 Basel
Switzerland
axaltacoatingsystems.com
Contact
Chantal Bachelier-Moore
DA Public Relations Ltd
D +44 207 692 4964
chantal@dapr.com
Az Axalta eladta az ötvenezredik színmérőt

Gyorsabb, kisebb és pontosabb – az egység kábel nélkül csatlakoztatható a színkereső programhoz, hozzájárul a műhely termelékenységének növekedéséhez


Basel, Svájc – 2018. június 18. – Az Axalta (NYSE: AXTA), mely vezető a javítófényezőknek biztosított teljesen digitális színkezelésben, globálisan ötvenezer színmérő készüléket értékesített az első generációs kézi készülékek javítófényező üzletágban való 2005-ös megjelenése óta. A színmérő készülékek jobb lehetőséget biztosítanak a színegyezésre, és a gyorsabb, már elsőre is pontos színtalálat optimális munkafolyamatokat jelent, így hozzájárul a műhely hatékonyabb időgazdálkodásához.

Ezen eredmények emlékezetessé tételére a BYK-Gardner, amely a világ vezető vállalata a színmérés terén, büszkén alkotta meg a korlátozott kiadású, StarLite festett színmérő készülékét, amely az Axalta Év Autóipai Színe 2018-ban. A StarLite egy modern, világos és fényvisszaverő árnyalat a jelen és a jövő autói számára, mely az Axalta 3-rétegű rendszerén alapul, így érve el egy tekinteteket vonzó gyönyörű gyöngyházhatást.

Az első jubileumi színmérőt Frank Wagner, a BYK-Gardner elnöke mutatta Joe McDougall-nak, az Axalta elnökének, a 2018 IBIS Globális Csúcstalálkozó keretein belül Münchenben, Németországban.

“Az ötvenezredik színmérő készülék eladásának megünneplése kiemeli a pontos és gyors színegyeztetés fontosságát.” mondta Joe McDougall. “Ez a kicsi, mégis hatékony eszköz bizonyítja elkötelezettségünket ahhoz, hogy partnereink számára a legújabb színkezelési technológiát biztosítsuk. Ezek a szabadalmaztatott technológiájú eszközök arra hivatottak, hogy a műhelyben nap mint nap pontos, hatékony és megbízható legyen a színegyeztetés. Színkereső programunkkal együtt alkalmazva igazán támogatja elhivatottságunkat, hogy partnereinket a teljesen digitális színkezelés útjára segítsük, a hagyományos színkeresési módszerekkel szemben.”

Frank Wagner: “A digitális színkeresés fontosságát hangsúlyozza a tény, hogy ilyen sok műhely élvezi már az ezen eszközök által nyújtott előnyöket. Nagyon hálásak az olyan eszközökért, amelyek segítik őket a munkavégzésben. Büszkén ajánljuk megoldásainkat a javítófényező piac számára egy olyan partnerrel, mint az Axalta, és várakozással tekintünk a folyamatos növekedésre.”

1994 elején az Axalta az első bevonatgyártó cégeke egyike volt, amely bevezette a digitális színkereső eszközöket és a hozzájuk tartozó színkereső programokat a partnerei számára. 2005-ben az Axalta együttműködésre lépett BYK-Gardner-rel, egy újgenerációs színmérő készülék kifejlesztésére és gyártására – az első hordozható, 3 szögben mérő készülékre, amely fénykibocsátó diódákkal működött. 2011-re az Axalta kínálatában jelent meg először olyan eszköz, amely a szín mellett már a szemcsézettséget is képes volt mérni. Ma már ezek az eszközök kisebbek és okosabbak, és olyan kiegészítő funkcióik vannak, mint például a WIFI, érintőképernyő és okos töltőegység.

Az Európa, Közel-Kelet, Afrika régióban az Axalta mindhárom prémium márkájához elérhetők a színmérők. ChromaVision Pro Mini a Cromax®-hoz, Color Dialog Phoenix a Spies Hecker-hez és Genius iQ a Standox-hoz. A márkák színkereső szoftverei – a ChromaWeb, a Phoenix és a Standowin iQ – a globális autógyártók ezernyi receptúráját tartalmazzák. A Cromax, Spies Hecker és Standox színmérői ugyancsak elérhetők Észak-Amerikában és a csendes-óceáni térségben Acquire™ Quantum EFX néven.

A cikk eredeti változata az alábbi linken olvasható:

http://www.axaltacs.com/corporate/en_US/newsroom/news-releases/axalta-sells-50-000th-spectrophotometer.html


További információkat az Axalta (www.axalta.com), és a BYK-Gardner (www.byk.com) weboldalán találhat.


Az Axalta Coating Systems-ről
Az Axalta egy piacvezető globális cég, amely kizárólag a bevonatokra összpontosít, és innovatív, színekkel teli, gyönyörű és fenntartható megoldásokat kínál ügyfeleinek. Az OEM/gyári járművektől, haszongépjárművektől és javítófényező alkalmazásoktól az elektromos motorokig, épületekig és csővezetékekig bevonataink célja a korrózió megelőzése, a termelékenység növelése és a bevont anyagok élettartamának növelése. Több mint 150 éves tapasztalattal a bevonatgyártás területén, az Axalta 13.300 alkalmazottja továbbra is megtalálja a módját arra, hogy 130 országban több mint 100 000 ügyfelet szolgáljon ki nap mint nap, a legkiválóbb bevonatokkal, alkalmazási rendszerekkel és technológiával.


2018. július 3.

Üdvözlettel,
ARD Color Kft. az Axalta Coating System hivatalos magyarországi importőre.Gaál Péter

kereskedelmi igazgató

gaalpeter@ardcolor.hu

06-30-927-4802
Lanczki Miklós

műszaki vezető

miklos.lanczki@ardcolor.hu

06-70-370-5188
2018-07-04 15:07:39
© 2015-2018.

Site by