Hírek

Meghívunk júliusi menedzsment workshopunkra!


Csatlakozz hozzánk workshopunkon, ahol felfedezzük a már kipróbált és bevált eszközöket, kalkulációs megoldásokat, technológiákat, amelyek segítik a fényező-lakatos üzemeket környezetvédelmi céljaik elérésében, valamint a hatékonyság és az üzleti eredmény növelésében.

Az oktató központunk műhelyében egy valós, gyakorlati munkára fűzzük fel a fókusz témáinkat.

  • Hogyan csökkentsük a magas energiaárak hatását és a műhely szénlábnyomát a mindennapi működés során?
  • Szakemberhiány: Kevés a szakember, szűk a műhely, esetleg kicsi a kabin kapacitás és ezzel együtt sok a munka? Hogyan lehet hatékonyan kezelni ezt a kihívást? Mit és milyen módon érdemes mérni?
  • Anyaggazdálkodás optimalizálása: Hogyan lehet kis ráfordítással követni és optimalizálni az anyagfelhasználást a gazdaságosabb működés érdekében? Hogyan függ össze ez a szénlábnyom csökkentésével?
  • Elszámolási nehézségek és a biztosítói gyakorlat: Milyen módszerekkel lehet kezelni a kalkulációs tételek folyamatos levonását és más elszámolási kihívásokat?
Továbbá iparági összehasonlításon keresztül nézzük meg, hogy ideális körülmények között a vállalatától mit lehet elvárni, az általuk javított márkák függvényében, esetleg milyen módon használható ki jobban potenciáljuk.

Csatlakozz hozzánk, ahol egymással, valamint tapasztalt szakemberekkel közösen gondolkodunk a sikeres üzemeltetés és fenntarthatóság felé mutató kulcsfontosságú megoldásokon! A workshopon a részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött!

A nap folyamán minden résztvevő ebédjéről mi gondoskodunk.

Mikor? 2024. 06.19-én 9-16-ig
Hol? ARD Color Oktatási Központ 1048 Budapest, Istvántelki út 10-12.
Jelentkezés Vágó László Konzultációs Szolgáltatás vezetőnél: laszlo.vago@ardcolor.hu
2024-07-09 14:20:08
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu