0
0Ft+Áfa

AUTÓIPAR - Autójavító lakk üzletág

 
Az ARD Color Kft. az AXALTA GmbH által gyártott autójavító festék rendszerek hivatalos importőre. Cégünk képviseli a STANDOX, a SPIES HECKER és a CROMAX javítólakk márkát Magyarországon. Az AXALTA mindhárom márkája egyesíti a korszerű, magas színvonalú fényezési rendszereket a fényezőműhelyek számára nyújtott kiemelkedő technikai és oktatási szolgáltatásokkal. Az autójavító lakk üzletágban dolgozó munkatársak célja, hogy a partnereink fényező üzemei minél probléma mentesebben és gazdaságosabban működjenek. Ennek érdekében a folyamatosan javítjuk szolgáltatásaink minőségét, mind a kereskedelem, a logisztika, az alkalmazástechnika és az oktatás területén. Munkánk eredménye: az ELÉGEDETT PARTNER.
Az AXALTA egy 130 országban jelenlévő, világméretű vállalat, amely 35 gyártó, 7 kutató fejlesztő és 45 oktató központtal rendelkezik. Jelenleg 1.800 technológiai szabadalom fűződik az AXALTA nevéhez, amelyet a bevonatgyártás területén szerzett 145 éves tapasztalat tett lehetővé, és amelynek előnyeit több mint 120.000 felhasználó élvezi világszerte. 

OEM- jóváhagyott, magas szintű, környezetbarát festék technológiák

A gyártás során az autógyárak által megadott legmagasabb szintű követelményeket teljesítjük az ISO 9001 minősítésnek megfelelően. Az AXALTA márkái rendelkeznek a legtöbb OEM jóváhagyással a javítólakk piacon szerte a világon.

A termékek, ill. technológiák fejlesztésekor nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és az egészség védelemre. A termékeink megfelelnek a hatályos VOC szabályozásoknak. 

Márkáink:

© 2015-2017.

Site by